Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nick Jonas

2010.10.02

Nicholas Jerry Jonas (Dallas, Texas, USA, 1992. szeptember 16. - ) amerikai énekes, színész.

Nick vallásos családból származik, tett egy fogadalmat, miszerint az esküvőig szűz marad, ezt jelképezi tisztasággyűrűje. Édesapja Paul Kevin Jonas, lelkész, és zenész volt. Édesanyja Denise a templomi kórusban szerepelt. Testvérei: Franklin Nathaniel Jonas vagy röviden Frankie Jonas, akit ismerünk Bonus Jonas néven is. Joseph Adam Jonas, röviden Joe Jonas. Paul Kevin Jonas II, röviden Kevin Jonas.

Karrier

A fiúk énekeltek a templomi kórusban. Először Nick futott be, 7 évesen fedezték fel egy fodrászatban. Miközben anyja haját csinálták, Nick Pán Péter dalokat énekelt és egy menedzser elküldte egy stúdióhoz. Szerepelt a Brodway-n is több darabban pl. A Szépség és a Szörnyeteg vagy a Nyomorultak stb., de Joe is feltűnt 3 darabban: La Bohčme, The Velveteen Rabbit, Oliver. Joe és Kevin először Nick háttér vokalistái voltak, később őket felfedezték hogy ők is ugyanolyan tehetségesek mint Nick, így megalapították a közös bandájukat Sons of Jonas néven, és leszerződtek a Columbia Recordshoz, ahol 2006-ban kiadták első albumukat az It's About Time-ot. Később ott hagyták a Columbia Records-ot, mert csak 30000 darab kelt el albumukból. Ezek után átmentek a Hollywood Records-hoz, ahol Jonas Brothers néven váltak ismertté és kiadták, második albumukat 2007-ben Jonas Brothers néven. Feltűntek a Hannah Montana egyik részében, és voltak a Hannah Montana Best of Both World turnén is, és fel is léptek. A When You Look Me In The Eyes turnéjukból, csináltak egy kis valóságshow - t ami Living The Dream néven a Jetixen is látható. 2008-ban pedig kiadták harmadik albumukat A Little Bit Longer néven, szerepeltek a Camp Rock-ban, ahol Joe, Shane Gray szerepét (a főszerepet) kapta, és már a második részbe is leszerződtek. A Burnin' Up turnéjukból pedig a 2009-ben megjelenő 3D-s mozi a Jonas Brothers 3D Concert Experiece lett. 2009-ben jelent meg új sorozatuk a J.O.N.A.S., megjelenik a Camp Rock 2. ahol Joe szintén a főszerepet vagyis Shane szerepét kapta, hamarosan megjelent a Lines, Vines and Trying Times című negyedik albumuk, és szintén 2009-ben van a világkörüli turnéjuk. Ezután Nick úgy döntött szólókarierbe kezd és felveszi Who I am című albumát. 2010-ben leforgatják a J.O.N.A.S 2.évadját.

Magánélete

2005-ben kiderült, hogy cukorbeteg. Első barátnője Miley Cyrus volt, akit Hannah Montana néven is ismernek. Második barátnője Selena Gomez aki szintén énekes karrierre tör.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.